Slide 2
Slide 2
Full 1
KAMPPAILU-URHEILUA MÄNTSÄLÄSSÄ

Tarjoamme ohjattua harjoittelua nyrkkeilyssä, potkunyrkkeilyssä ja kuntoilussa. Tervetuloa Spartacore Fightersille!

Full 1

Kaikki treenaamaan

Spartacore Fighters ry on potkunyrkkeilyyn ja nyrkkeilyyn erikoistunut urheiluseura Mäntsälässä. Seura perustettiin syyskuussa 2021 ja se toimii Mäntsälän Kotokartanon liikuntatiloissa tarjoten harrastus- ja kilpailutoimintaa niin aikuisille kuin junioreillekin. Seuran puheenjohtajana ja päävalmentajana toimii Korede ”Spartacore” Lawrence, joka on moninkertainen potkunyrkkeilyn suomenmestari ja World Cup voittaja sekä ammattilaisottelija. Seura on Suomen potkunyrkkeily- ja nyrkkeilyliiton jäsen.

JUNIORITOIMINTA

Myös lapset voivat harrastaa kamppailua turvallisesti. Harrastuksen voi aloittaa jo kolmevuotiaana yhdessä huoltajan kanssa. Isommillakin junioreilla on hyvä olla huoltaja mukana ainakin ensimmäisellä harjoituskerralla. Kamppailulajeihin tutustuminen aloitetaan nuorimmilla leikkien muodossa, fyysisiä taitoja kehittäen. Myöhemmällä iällä siirrytään enemmän lajinomaisempaan harjoitteluun ja myös kilpailemista on mahdollista kokeilla halutessaan.

PERHEALENNUS

Ota perhe mukaan treenaamaan puoleen hintaan!

Kun yksi perheestä on maksanut kausimaksun (120 €, 240 €, 480 €) tai peruskurssin (120 €), saavat muut saman talouden jäsenet kausimaksun tai peruskurssin puoleen hintaan.

Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja sitä ei voi hyödyntää osakausimaksuissa, kertamaksuissa, 10x korteissa tai jälkikäteen.

Pyydäthän laskun sähköpostitse fighters@spartacore.fi. Tuote ei ole verkkokaupassa.

Slide
ToistaPlay
ToistaPlay
ToistaPlay

PERUSKURSSIT

Potkunyrkkeilyn ja nyrkkeilyn peruskurssien aloitus NON-STOP myös vuonna 2023. Tervetuloa!

Lue lisää peruskurssista.

fighters@spartacore.fi
+358 44 937 8624

Osoite: Kaakkumäentie 1
04600 Mäntsälä

TWINS -10% seurakoodi:
TWINS268

Alennusta seuralaisillemme Twins Finland -verkkokaupassa.