Slide 2
Slide 1
YKSITYISTUNNIT ALKAEN 99€
Slide 3

Tiedossa synttärit, polttarit tai muut riennot? Nostatetaan fiilistä ja sykettä yhdessä ystävien kanssa! Ryhmätunnit sopivat hyvin aktiivisen porukan arkeen ja juhliin.

Slide 3

Treenaa turvallisesti Korona-aikana yksityistunneilla!

previous arrow
next arrow

HIERONTAPALVELUT ASIAKKAILLEMME

Aineenvaihduntaa ja verenkiertoa kiihdyttävällä hieronnalla voidaan rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja helpottaa stressiä. Hieronta auttaa myös palautumaan kovasta harjoittelusta ja helpottaa lihasten arkuutta ja turvotusta. Hieronnalla saadaan helpotusta useisiin vaivoihin, kuten esimerkiksi usein päätetyöskentelijöitä vaivaaviin niska- ja hartiakipuihin.

Tarjoamme hierontaa Uudellamaalla ja lähiseuduilla yksityis- ja ryhmätuntiemme asiakkaille kotikäynteinä. Huomioithan, että varsinaisen hieronta-ajan lisäksi, hierontapöydän kokoamiseen kuluu 5–10 minuuttia ennen ja jälkeen hieronnan. Kotonasi tulisi olla myös tilaa hierontapöydälle (n. 3m x 2m alue).

MOBILISOINTI

Tuki- ja liikuntaelinten toimintahäiriöitä voidaan hoitaa mobilisoinnilla. Hoidolla pyritään parantamaan ja normalisoimaan nivelten liikkuvuutta, helpottamaan kipuja sekä edistämään nivelruston aineenvaihduntaa. Mobilisointi toteutetaan tarvittaessa hieronnan yhteydessä koulutetun hierojan toimesta.

HINNAT

30 min 40 €
45 min 50 €
60 min 60 €
75min 75 €
90 min 85 €
105 min 100 €
120 min 110 €

AJANVARAUS

Yksityis- ja ryhmätuntiemme asiakkaat voivat tehdä varauksen tai tiedustella vapaita hieronta-aikoja viestillä tai soittamalla.
+358 44 937 8624
info@spartacore.fi