Slide 2


POTKUNYRKKEILY & NYRKKEILY

Nyrkkeily on vanha laji, joka on ollut mukana antiikin olympialaisissa jo 688eaa. Suomeen laji rantautui 1900-luvun alussa. Kickboxing eli potkunyrkkeily on puolestaan kamppailumuoto, joka saapui Suomeen 1980-luvulla. Nyrkkeily ja potkunyrkkeily ovat monipuolisia lajeja, jotka sopivat sekä kilpailuista kiinnostuneille kuin kuntoilijoillekin. Tehokkaat harjoitteet vaikuttavat koko kroppaan, kehittäen kestävyyttä, voimaa ja nopeutta.

Potkunyrkkeilyssä ja nyrkkeilyssä voi harjoitella tekniikoita, kuntoilla ja halutessaan myös kilpailla. Lajit ovat turvallisia ja sopivat junioreista varttuneempiinkin treenaajiin. Spartacore Fighters ry:n tuntitarjonnasta voit lukea halutessasi tuntikuvaukset -sivulta. Yksityis- ja ryhmätuntien henkilö-, seura- tai yritysasiakkaille harjoitusten sisältö suunnitellaan yksilön tai ryhmän tavoitteet ja tarpeet huomioiden.

Tervetuloa mukaan yksityis- ja ryhmätunneille.

FITNESS ELI KUNTOILU

Fitness eli kuntourheilussa hyödynnämme kamppailulajeille ominaisia harjoitteita. Kuntoilu vaikuttaa positiivisesti yleiseen hyvinvointiin, unen laatuun ja aineenvaihduntaa. Kuntoilulla voidaan kehittää fyysisiä ja henkisiä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi jaksamista, keskittymiskykyä, lihasvoimaa ja hapenottokykyä.

Tule sinäkin kohottamaan kuntoasi yksityis- ja ryhmätunneille tai kuntonyrkkeilyyn.

KORIPALLO

Koripallo on vauhdikas urheilulaji, jossa kaksi joukkuetta pelaa toisiaan vastaan. Joukkueet yrittävät tehdä koreja heittämällä pallon vastustajan koriin. Omaa koria puolustetaan ja pelivirheitä yritetään välttää.

Koripallo edistää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia muun muassa vahvistamalla luita, lihaksia, sydäntä, hapenottokykyä, itsetuntoa sekä lievittämällä stressiä. Koripalloa voi harrastaa ilman kilpailullisia tavoitteita tai kilpaillen yhdessä joukkueen kanssa.

Lue lisää SCF Koripallosta.