Slide 2
Slide 1
YKSITYISTUNNIT ALKAEN 99€
Slide 3

Tiedossa synttärit, polttarit tai muut riennot? Nostatetaan fiilistä ja sykettä yhdessä ystävien kanssa! Ryhmätunnit sopivat hyvin aktiivisen porukan arkeen ja juhliin.

Slide 3

Treenaa turvallisesti Korona-aikana yksityistunneilla!

previous arrow
next arrow


POTKUNYRKKEILY & NYRKKEILY

Nyrkkeily on vanha laji, joka on ollut mukana antiikin olympialaisissa jo 688eaa. Suomeen laji rantautui 1900-luvun alussa. Kickboxing eli potkunyrkkeily on puolestaan kamppailumuoto, joka saapui Suomeen 1980-luvulla. Nyrkkeily ja potkunyrkkeily ovat monipuolisia lajeja, jotka sopivat sekä kilpailuista kiinnostuneille kuin kuntoilijoillekin. Tehokkaat harjoitteet vaikuttavat koko kroppaan, kehittäen kestävyyttä, voimaa ja nopeutta.

Tervetuloa mukaan yksityis- ja ryhmätunneille.

FITNESS

Fitness eli kuntourheilussa hyödynnämme kamppailulajeille ominaisia harjoitteita. Kuntoilu vaikuttaa positiivisesti yleiseen hyvinvointiin, unen laatuun ja aineenvaihduntaa. Kuntoilulla voidaan kehittää fyysisiä ja henkisiä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi jaksamista, keskittymiskykyä, lihasvoimaa ja hapenottokykyä.

Tule sinäkin kohottamaan kuntoasi yksityis- ja ryhmätunneille.

KILPAILEMINEN

Kilpailijoille suunnitellaan yhdessä valmentajan kanssa oma harjoitusohjelma sekä päätetään mihin kilpailuihin tähdätään. Kilpailuihin valmistautuminen tapahtuu pääasiallisesti kilparyhmässä, muiden ottelijoiden kanssa. Mikäli olet kiinnostunut kilpailemisesta nyrkkeilyssä tai potkunyrkkeilyssä, ole rohkeasti yhteydessä niin jutellaan lisää. Lisää tietoa kilpailemisesta löydät myös Suomen Potkunyrkkeilyliitto ry:n sivuilta, Suomen nyrkkeilyliiton sivuilta sekä potkunyrkkeilyn kilpailuoppaasta.

JUNIORITOIMINTA

Myös lapset voivat harrastaa kamppailua turvallisesti. Harrastuksen voi aloittaa jo kolmevuotiaana yhdessä huoltajan kanssa. Isommillakin junioreilla on hyvä olla huoltaja mukana ainakin ensimmäisellä harjoituskerralla. Kamppailulajeihin tutustuminen aloitetaan nuorimmilla leikkien muodossa, fyysisiä taitoja kehittäen. Myöhemmällä iällä siirrytään enemmän lajinomaisenpaan harjoitteluun ja myös kilpailemista on mahdollista kokeilla halutessaan.