Slide 2
Slide 1
YKSITYISTUNNIT ALKAEN 99€
Slide 3

Tiedossa synttärit, polttarit tai muut riennot? Nostatetaan fiilistä ja sykettä yhdessä ystävien kanssa! Ryhmätunnit sopivat hyvin aktiivisen porukan arkeen ja juhliin.

Slide 3

Treenaa turvallisesti Korona-aikana yksityistunneilla!

previous arrow
next arrow

Tarjoamme yksityis- ja ryhmätunteja nyrkkeilyssä, potkunyrkkeilyssä ja kuntoilussa

Lisäpalveluna asiakkaillemme tarjoamme mahdollisuuden myös hierontapalveluidemme käyttöön.

YKSITYISTUNNIT

Haluatko kehittyä potkunyrkkeilyssä tai nyrkkeilyssä, nostaa kuntoa, pudottaa kiloja terveellisesti, kilpailla, ylläpitää hyvinvointiasi vai jotain muuta? Yksityistunnit räätälöimme sinun tarpeittesi ja tavoitteidesi mukaan. Lahjakortti yksityistunnille on myös loistava tapa muistaa ystävää. Suosittelemme useamman harjoituskerran pakettia, mikäli tavoitteesi vaatii pitkäjänteisempää tekemistä. Voit myös ostaa yksittäisiä tunteja, mikäli haluat hioa esimerkiksi vain yhtä tekniikkaa kuntoon tai kenties haluat ensin kokeilla, miltä laji tuntuu. Voit myös halutessasi tulla yhdessä kavereidesi kanssa treenaamaan yksityistunneille. Lisätietoja voit kysellä soittamalla tai viestillä. Lämpimästi tervetuloa.

Yksityistunnit alkaen 99€/h.

RYHMÄTUNNIT

Ryhmätunnit sopivat kaveriporukoille, seuroille, yrityksille ja muille ryhmille. Ammattilaisottelijan vetämät tunnit suunnitellaan ryhmän tavoitteiden ja tarpeiden mukaan. Ryhmätunteja voidaan järjestää kamppailusalilla, ulkona tai ryhmän tiloissa. Ryhmän koko on yli neljä henkeä. Tarkemmat hinnat ja yksityiskohdat sovitaan erikseen.

Ryhmätunnit alkaen 299€

YRITYKSILLE JA SEUROILLE

Tarjoamme yrityksille ja seuroille ryhmätunteja sekä työhyvinvointi- ja virkistäytymispäiviä. Ohjelma suunnitellaan yrityksenne tai seuranne tarpeen mukaan, ryhmällenne sopivaksi. Kysy lisää ja pyydä tarjous! 

Potkunyrkkeilyseuroille on mahdollisuus järjestää myös leirejä ja vyökokeita. Olethan yhteydessä.