Slide 2

Nyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn peruskurssien aloitus NON-STOP.

Slide 3

Tiedossa synttärit, polttarit tai muut riennot? Nostatetaan fiilistä ja sykettä yhdessä ystävien kanssa! Ryhmätunnit sopivat hyvin aktiivisen porukan arkeen ja juhliin.

previous arrow
next arrow

Arvomme

Tasavertaisuus

Uskomme, että olemme kaikki tasavertaisia ja kaikkia tulisi kohdella sen mukaan. Haluamme tarjota liikuntamahdollisuuksia kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille tasavertaisesti sekä tukea kaikkia saavuttamaan tavoitteensa. Ketään ei tulisi syrjiä millään perustein ja pyrimme kannustamaan kaikkia yhdenmukaisuuden ja tasavertaisuuden edistämiseen.


Välittäminen

Aito välittäminen on tärkeää ja haluamme pyrkiä toteuttamaan tätä ajatusta toiminnassamme. Tavoitteenamme on mm. tukea nuoria, antamalla heille mahdollisuuden harrastaa turvallisessa ympäristössä, valmentajien tukemana sekä osallistamalla heitä seuran toimintaan. Pyrimme myös mahdollistamaan kilpailemisen siitä kiinnostuneille, osallistumalla ja tukemalla heitä mm. kilpailukustannuksissa.


Vastuullisuus

Haluamme toimia vastuullisesti tarjoamalla harjoittelijoille turvallista ja luotettavaa ohjausta ja valmennusta. Vastuullisuudesta pidämme huolta myös säännöillä ja valvomalla niiden noudattamista. Haluamme pitää salimme turvallisena ja miellyttävänä paikkana harrastaa. Yhteiskunnallista ja sosiaalista vastuuta haluamme kantaa tarjoamalla hyvinvointia edistäviä liikuntamahdollisuuksia kaikille ja tukemalla erityisesti nuorten liikunnallisten elämäntapojen syntymistä.


Tavoitteellisuus

Tavoitteellisuus on meille tärkeää ja pyrimmekin aktiivisesti kehittämään tavoitteellisesti toimintaamme ja toimintatapojamme. Tuemme harrastajia saavuttamaan heidän henkilökohtaiset tavoitteensa ja tarjoamme kilpailumahdollisuuden kilpailemisesta kiinnostuneille. Kilpailemisessa tavoitteellisuus on erittäin tärkeää ja huolellinen valmistautuminen on avainasemassa tavoitteiden saavuttamiseksi. Yksi tavoitteemme on edistää kilpailutoimintaa ja sen mahdollistamista halukkaille.

Jaatko arvomme? Ilmoittaudu mukaan tai ole yhteydessä! Treeneissä nähdään.