Slide 2

Ilmoittaudu mukaan!

Tarjoamme Mäntsälässä urheiluharrastuksia lapsille ja aikuisille

Alta löydät harrastustarjontamme. Ilmoittautumisen yhteydessä luot myClub-tunnukset, jos sinulla ei ole tunnuksia entuudestaan. Saat myös automaattisesti laskun harjoitusmaksustasi. Jos sinulla on jo voimassa oleva tuote vuodelle 2024, voit ilmoittautua ilman uuden laskun muodostumista.

Ilmoittautuminen tehdään jokaiselle kaudelle erikseen. Seuran toimintavuosi jakautuu kahteen kauteen, syksyyn ja kevääseen. Kevätkausi alkaa tammikuussa ja päättyy kesäkuun loppuun. Syyskausi alkaa heinäkuussa ja päättyy joulukuun loppuun.

Alaikäisillä on oltava huoltajan suostumus ilmoittautumiselle. Huomioithan, että perheen jäsenen alennettu kausimaksu on kelvollinen vain, mikäli yksi perheen jäsen on maksanut täyden hinnan kyseisestä kaudesta. Jos jokin askarruttaa, olethan yhteydessä. Tervetuloa mukaan!

Ohjeet ilmoittautumiseen

  1. Valitse haluamasi kurssi alla olevista vaihtoehdoista ja klikkaa kuvaa.
  2. Klikkaa ilmoittaudu-painiketta.
  3. Kirjaudu sisään myClub-tilille, jos sinulla on jo tili. Jos sinulla ei ole tiliä, täytä yhteystietosi pyydettyihin kenttiin ja klikkaa seuraava-painiketta.
  4. Valitse vaadittavat tuotteet kohdasta haluamasi tuote ja paina vahvista-painiketta. Jos sinulla on jo voimassa oleva tuote, klikkaa ilmoittaudu-painiketta.
  5. Kiitos ilmoittautumisesta!