Slide 2

Yrityksille ja organisaatioille

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen tarjontaamme, joka tuo kamppailulajien energian osaksi yrityksenne tai organisaationne työhyvinvointi- ja virkistäytymispäiviä. Tarjoamme ammattimaista ohjausta, joka yhdistää tehokkaasti liikunnan, tiimityön ja hauskanpidon.

Työhyvinvointi on avainasemassa menestyvän organisaation rakentamisessa, ja siksi olemme luoneet ohjelmia, jotka eivät ainoastaan tarjoa liikunnallista aktiivisuutta vaan myös vahvistavat työyhteisön yhteenkuuluvuutta. Voimme räätälöidä päivänne juuri tarpeidenne mukaan, mutta yksi suosituimmista vaihtoehdoistamme on tarjota osallistujille mahdollisuus tutustua potkunyrkkeilyn tai nyrkkeilyn alkeisiin ammattitaitoisten ohjaajiemme johdolla.

Kamppailulajien hengessä toteutettu ohjelma tuo päiväänne dynaamisuutta, itsensä voittamisen iloa ja tiimihenkeä. Olipa osallistujien kokemustaso kamppailulajeista mikä tahansa, tarjoamme motivoivan ja innostavan ympäristön, jossa jokainen voi kokea onnistumisen tunteita. Alkeistuntiemme avulla kaikki voivat oppia perustaidot turvallisesti ja ammattitaitoisen ohjauksen alaisuudessa.

Voimme myös järjestää motivoivia kuntonyrkkeilytunteja, jotka tuovat tehokasta liikuntaa päiväänne samalla, kun nostattavat osallistujien yhteishenkeä. Kuntonyrkkeily tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdistää fyysinen aktiivisuus ja hauskanpito, ja se soveltuu kaiken tasoisille kuntoilijoille.

Olipa kyseessä sitten tiimityöpäivä, henkilöstön virkistyspäivä tai palkitseva tapahtuma, kamppailulajiohjelmamme tarjoavat monipuolisen ja energisen tavan edistää työhyvinvointia organisaatiossanne. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä päivä, joka tuo hymyn kasvoille ja energiaa arkeen!

Seuroille

Tarjoamme seuroille räätälöityjä leirejä, ammattimaista fysiikkavalmennusta, potkunyrkkeilyn vyökokeita ja tilaustunteja, jotka vastaavat seuranne tarpeita ja toiveita.

Leirimme tarjoavat osallistujille ainutlaatuisen mahdollisuuden uppoutua potkunyrkkeilyn, nyrkkeilyn tai kuntonyrkkeilyn maailmaan. Ammattitaitoiset ohjaajamme suunnittelevat leiriohjelman yhdessä seuranne kanssa varmistaakseen, että se vastaa täysin jäsentenne odotuksia ja tarpeita. Leirit voivat olla lyhyitä ja tehokkaita viikonlopputapahtumia tai pidempiä, syventäviä harjoitusjaksoja, jotka tarjoavat harrastajille mahdollisuuden kehittää taitojaan monipuolisesti.

Potkunyrkkeilyn vyökokeet antavat harrastajillenne tavoitteen ja mahdollisuuden mitata edistymistään lajin parissa. Järjestämme vyökokeita, joissa jokainen osallistuja voi näyttää osaamisensa ja saavutuksensa. Vyökokeet luovat innostavan ilmapiirin ja vahvistavat yhteishenkeä seuranne keskuudessa. Vyökokeet pitää mustan vyön potkunyrkkeilijä Korede ”Spartacore” Lawrence.

Fysiikkavalmennuksemme on suunniteltu tukemaan lajiharjoittelua ja parantamaan osallistujien fyysistä kuntoa. Ohjaajamme luovat yksilöllisiä valmennusohjelmia ryhmällenne, jotka keskittyvät voiman, nopeuden, kestävyyden ja liikkuvuuden parantamiseen. Näin jäsenenne voivat maksimoida suorituskykynsä ja nauttia terveellisestä elämäntyylistä harrastuksen parissa.

Lisäksi tarjoamme seuroille mahdollisuuden tilata räätälöityjä tunteja tarpeen mukaan. Näin voimme suunnitella ohjelman, joka täyttää juuri teidän seuranne odotukset ja tavoitteet. Ole yhteydessä, niin luodaan yhdessä ohjelma, joka nostaa seuranne toiminnan uudelle tasolle!