Slide 2
Slide 2
monialainen osaaja

mustan vyön Korede ’Spartacore’ Lawrence

Slide 2
Lähes 100 ottelua

amatööri- ja ammattilaiskehässä

Slide 1

VOK3-valmentaja

lajiliittotason valmentajakoulutuksista saatu korkein taso

Slide 3

Seitsenkertainen potkunyrkkeilyn suomenmestari

previous arrow
next arrow

POTKUNYRKKEILYN AMMATTILAINEN

Olen Korede “Spartacore” Lawrence, koulutettu hieroja, lähihoitaja, valmentaja ja urheilija. Olen potkunyrkkeillyt aktiivisesti yli 10 vuotta, ohjannut ja valmentanut lajissa vuodesta 2015 sekä saavuttanut useita mitaleja ja mestaruuksia.

Tällä hetkellä olen potkunyrkkeilyn ammattilaisottelija, minulla on musta vyö lajista, valmennan kilpailijoita ja ohjaan harjoituksia sekä kuulun potkunyrkkeilyliiton nuorisovaliokuntaan. Kilpailijani ovat saavuttaneet mitaleja kansainvälisistä ja kansallisista turnauksista sekä arvokisoista.

Olen kilpaillut myös nyrkkeilyssä sekä harrastanut jalkapalloa ja muuta urheilua läpi elämäni. Monipuolinen urheilutausta on kerryttänyt osaamistani valmentajana ja ohjaajana. Olen myös ohjannut TYKY-toimintaa useamman vuoden.

Kilpailuihin valmistautumiseen sekä joidenkin valmennettavieni henkilökohtaisiin tavoitteisiin on kuulunut myös painon pudotus, josta minulla on runsaasti kokemusta. Lihaskunnon kasvattaminen ja ylläpito sekä aerobisen kunnon kehittäminen ovat myös olleet vahvasti osana urheilijan elämääni. Olipa siis tavoitteesi terveellinen painonpudotus, fyysisen kunnon kehitys, hyvinvoinnin parantaminen tai lajissa kehittyminen, yhdessä voimme saavuttaa päämääräsi.

Valmennuksessani otan huomioon ohjattavien erilaiset tarpeet ja haasteet. Koulutettuna hierojana olen pystynyt huomioimaan paremmin esimerkiksi valmennettavien tuki- ja liikuntaelimiin liittyvät vaivat sekä niiden vaikutukset suorituksiin. Lähihoitajan työni on puolestaan antanut minulle mahdollisuuden työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Pyörätuoli tai muut erityistarpeet eivät siis ole este valmennukseen osallistumiselle, vaan urheilu kuuluu kaikille.

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan!