Slide 2

Tilaustunnit

Ja sitten treenataan! Tarjolla on räätälöityjä kuntoilun, nyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn tilaustunteja yrityksille, seuroille sekä yksityisille henkilöille ja ryhmille.

Lue lisää ainutlaatuisista tunneista yrityksille ja seuroille tai yksityistunneista henkilöille ja ryhmille. Voit myös ottaa yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kuntoilun, nyrkkeilyn tai potkunyrkkeilyn tilaustunti, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Nähdään treenien äärellä!

  1. Kokemus ja ammattitaito: Valmennus perustuu vuosien kokemukseen ja menestykseen nyrkkeilyssä ja potkunyrkkeilyssä. Valmentaja on itse kilpaillut kansainvälisesti ja edustanut maataan maajoukkueurheilijana. Hän on myös suorittanut valmennuksen koulutuksia ja opiskelee parhaillaan valmennuksen ammattitutkintoa.
  2. Räätälöity ohjelma: Jokainen tilaustunti suunnitellaan huomioimaan osallistujien taso ja tavoitteet. Oli kyseessä sitten aloittelijat tai kokeneemmat harjoittelijat, varmistetaan kaikille antoisa kokemus.
  3. Tiimityö ja yhteishenki: Ryhmäharjoittelulla vahvistetaan yhteisöllisyyttä ja tiimityötaitoja. Yhdessä koettu haaste voittaa yksinäisen taipaleen.
  4. Joustava aikataulu: Tilaustunteja järjestetään yrityksille ja ryhmille joustavasti sopimuksen mukaan.
  5. Turvallisuus ja hyvinvointi: Harjoittelussa painotetaan turvallisuutta ja hyvinvointia. Jokainen osallistuja pyritään huomioimaan yksilöllisesti ja harjoitteet tehdään ryhmälle sopivalla tasolla.


Miksi valita Spartacore?

Kokeneena valmentajana, menestyneenä maajoukkueurheilijana sekä ammattilaisottelijana Korede “Spartacore” Lawrence johtaa osallistujat kuntoilun, nyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn saloihin. Tunnit on suunniteltu innostamaan ja haastamaan, oli tavoitteena kunnon kohotus, lajitaitojen oppiminen tai tiimityön vahvistaminen.