Yksityistunnit

Ryhmille ja yksilöille

Tarjoamme yksityis- ja ryhmätunteja nyrkkeilyssä, potkunyrkkeilyssä ja kuntoilussa. Spartacore Fighters ry tarjoaa seuran jäsenille myös koripalloa ja kamppailutunteja.

YKSIN TAI PIENESSÄ PORUKASSA

Haluatko kehittyä potkunyrkkeilyssä tai nyrkkeilyssä, nostaa kuntoa, pudottaa kiloja terveellisesti, kilpailla, ylläpitää hyvinvointiasi vai jotain muuta? Yksityistunnit räätälöimme sinun tarpeittesi ja tavoitteidesi mukaan. Lahjakortti yksityistunnille on myös loistava tapa muistaa ystävää. Suosittelemme useamman harjoituskerran pakettia, mikäli tavoitteesi vaatii pitkäjänteisempää tekemistä. Voit myös ostaa yksittäisiä tunteja, mikäli haluat hioa esimerkiksi vain yhtä tekniikkaa kuntoon tai kenties haluat ensin kokeilla, miltä laji tuntuu. Voit myös halutessasi tulla yhdessä kavereidesi tai perheesi kanssa treenaamaan yksityistunneille. Lisätietoja voit kysellä soittamalla tai viestillä. Lämpimästi tervetuloa.

Yksityistunnit 99 €/h

Seuran jäsenille 69 €/h

Kysy tarjousta sarjahinnoista.

YKSITYISET RYHMÄTUNNIT

Ryhmätunnit sopivat kaveriporukoille, seuroille, yrityksille ja muille ryhmille. Ammattilaisottelijan vetämät tunnit suunnitellaan ryhmän tavoitteiden ja tarpeiden mukaan. Ryhmätunteja voidaan järjestää kamppailusalilla, ulkona tai ryhmän tiloissa. Ryhmän koko on yli neljä henkeä. Tarkemmat hinnat ja yksityiskohdat sovitaan erikseen.

Ryhmätunnit 299 €/h

Kysy tarjousta sarjahinnoista ja ota yhteyttä!