Slide 2

Potkunyrkkeilyä Mäntsälässä

Valmistaudu hyvään treeniin ja monipuoliseen tekemiseen potkunyrkkeilyn parissa! Potkunyrkkeily ei ole pelkästään laji, se on parhaillaan elämäntapa täynnä energiaa, voimaa ja itsevarmuutta.

Harrastuksen parasta antia on yhteisöllisyys. Tulet osaksi tiivistä porukkaa, joka kannustaa ja tukee sinua jokaisessa treenissä. Potkunyrkkeily on myös mahtava tapa purkaa stressiä. Keskittymällä harjoitteisiin voit unohtaa hetkeksi arjen kiireet.

Haluatko kilpailla? Potkunyrkkeily tarjoaa mahdollisuuden testata taitosi kilpailuareenoilla. Astu kehään, tunne adrenaliini ja mittaa voimasi muiden huippuosaajien kanssa. Voit olla osa kilpailevaa tiimiä, joka vie sinut uusiin ulottuvuuksiin lajin parissa.

Jos kilpaileminen ei ole sinun juttusi, ei hätää! Potkunyrkkeily tarjoaa myös mahdollisuuden harrastaa kuntoilun merkeissä. Jokainen treeni on tilaisuus parantaa fyysistä kuntoasi, oppia uutta ja tuntea itsesi vahvemmaksi päivä päivältä.

Eikä siinä vielä kaikki! Voit edetä vyöarvoissa ja haastaa itsesi saavuttamaan uusia taitotasoja. Vyökoe on paitsi testi fyysisestä suorituskyvystäsi myös henkisestä vahvuudestasi. Vyöarvoissa eteneminen antaa selkeän tavoitteen ja motivoi sinua jatkamaan kehittymistäsi.

Ilmoittaudu mukaan!