Slide 2

KAMPPAILU-URHEILUA JA KORIPALLOA MÄNTSÄLÄSSÄ

Tarjoamme ohjattua harjoittelua nyrkkeilyssä, potkunyrkkeilyssä, koripallossa ja kuntoilussa. Tervetuloa Spartacore Fightersille!

Ota yhteyttä tai ilmoittaudu mukaan!

Block
Peruskurssit
SCF Koripallo
Kamppailun harjoitusmaksut
Perhealennus
Hallitus ja säännöt
Slide 2

Nyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn peruskurssien aloitus NON-STOP.

Slide 2
PERHEALENNUS

Ota perhe mukaan treenaamaan 120€ hintaan!

Slide 3

Tiedossa synttärit, polttarit tai muut riennot? Nostatetaan fiilistä ja sykettä yhdessä ystävien kanssa! Ryhmätunnit sopivat hyvin aktiivisen porukan arkeen ja juhliin.

previous arrow
next arrow

Kaikki treenaamaan

Spartacore Fighters ry on potkunyrkkeilyyn ja nyrkkeilyyn erikoistunut urheiluseura Mäntsälässä. 2023 myös koripallo tuli mukaan seuran lajitarjontaan. Seura perustettiin syyskuussa 2021 ja se toimii pääasiallisesti Mäntsälän Kotokartanon liikuntatiloissa tarjoten harrastus- ja kilpailutoimintaa niin aikuisille kuin junioreillekin. Seuran puheenjohtajana ja päävalmentajana toimii Korede ”Spartacore” Lawrence, joka on moninkertainen potkunyrkkeilyn suomenmestari ja World Cup voittaja sekä ammattilaisottelija. Seura on Suomen koripallo-, potkunyrkkeily- ja nyrkkeilyliiton jäsen.

Spartacore Fighters ry käyttää myClub-palvelua, jolla seuramme hallinnoi jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumia ja läsnäoloja sekä viestintää.

Mistä nimi Spartacore Fighters tulee?

Spartacore on seuran päävalmentajan Korede Lawrencen lisänimi (Korede ’Spartacore’ Lawrence). Sparta-sanalla viitataan sankarillisuuteen. Viittaus tulee antiikin Kreikan kaupungista, Spartasta, joka oli tunnettu sankarillisista sotilaistaan. Core-sana englannista käännettynä viittaa ytimeen tai keskustaan. Korede Lawrencen kutsumanimi on myös Kore, johon Core on helppo rinnastaa. Fighters sanalla tarkoitetaan taistelijaa tai kamppailijaa.

Ota yhteyttä tai tule käymään!

fighters@spartacore.fi
+358 44 937 8624

Osoite: Kaakkumäentie 1
04600 Mäntsälä

TWINS -10% seurakoodi:
TWINS268

Alennusta seuralaisillemme Twins Finland -verkkokaupassa.

Block
Muista ilmoittaa, jos epäilet doping-, kilpailumanipulaatio-, katsomoturvallisuuden rikkomusta tai muita eettisiä rikkomuksia urheilussa.
Varmista, että Suomessa myytävien resepti- ja itsehoitolääkkeiden käyttö on sallittua urheilussa.
Osallistu Puhtaasti Paras -verkkokoulutukseen, joka tarjoaa mahdollisuuden oppia ja varmistaa tietämyksesi antidopingasioista.
Osallistu Reilusti Paras -verkkokoulutukseen, joka tarjoaa mahdollisuuden oppia ja varmistaa tietosi kilpailumanipulaatiosta.