Peruskurssit ovat käynnissä

Aloittaa voit juuri silloin kun sinulle sopii!

Tunneille voivat osallistua kaiken ikäiset ja kuntoiset liikkujat. Toivomme huoltajien, kavereiden tai sisarusten osallistuvan nuorimpien, alle kouluikäisten harrastajien kamppailukavereiksi. Tulethan tunneille vain terveenä. Mukaan tarvitset t-paidan, urheiluhousut, juomapullon ja hyvää mieltä.

Lue lisää tunneista ja varusteista tuntikuvauksista.

Harjoituskalenterista löydät potkunyrkkeilyn ja nyrkkeilyn peruskurssien harjoitusajat.

Hinta 120 €

Peruskurssi (90 päivää) sisältää harjoitukset nyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn peruskursseilla sekä kuntonyrkkeilyssä ja omissa treeneissä. Myös jatkoryhmän harjoitukset kuuluvat hintaan 20 lajikohtaisen harjoituskerran jälkeen.

Peruskurssimaksu on voimassa 90 päivää ostohetkestä ellei toisin ole sovittu. Jos harjoituksissa on käyty, kokeilukertaa lukuun ottamatta, ilman voimassa olevaa maksua, määräytyy maksun voimassaolo alkavaksi ensimmäisen maksamattoman harjoittelukerran mukaan.

Voit jatkaa peruskurssin harjoituksissa käymistä kausimaksulla 90 päivän jälkeenkin, jos haluat vielä harjoitella lajin perusteita. Yleensä suosittelemme jatkoryhmään siirtymistä 20 säännöllisen harjoituskerran jälkeen.

Tästä pääset kauppaan.

Vyökokeista ja potkunyrkkeilypassista peritään erillinen maksu.

Kokeilu: 1 krt ilmainen

Voit myös osallistua 10 kerran kortilla 69 € hintaan tai maksamalla 8 € käyntiä kohden.

Valmentaja:
Korede Lawrence
1.dan mustan vyön potkunyrkkeilijä


Osoite: Kaakkumäentie 1
04600 Mäntsälä

Kysy tarvittaessa lisää ja ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla fighters@spartacore.fi tai puhelimitse +358 44 937 8624. Voit ilmoittautua myös ensimmäisissä treeneissäsi. Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUTUMISLOMAKE PERUSKURSSILLE