Potkunyrkkeilyn peruskurssi

Peruskurssilla harjoitellaan potkunyrkkeilyn perusteita. Osaava valmentaja ohjaa sinulle lajin perustekniikat askel askeleelta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Peruskurssin 20 harjoituskerran jälkeen voit suorittaa keltaisen vyön vyökokeen. Lue lisää peruskurssista täältä.

Potkunyrkkeilyn jatkoryhmä

Jatkokurssilla käydään läpi keltaisen ja ylempien vöiden tekniikoita, sparrataan ja kohennetaan fyysistä kuntoa. Kurssilla hiotaan aikaisempaa osaamista ja opetellaan uutta. Jatkoryhmän harjoituksissa tulee käyttää lajinomaisia shortseja tai otteluhousuja, t-paitaa sekä vyöarvon mukaista vyötä. Jatkokurssi kuuluu peruskurssin suorittaneiden jäsenten harjoittelumaksuun, mutta tunneille voi osallistua myös 10 x kortilla tai kertamaksulla.

Kuntokamppailu

Kuntokamppailu sopii kaikille eikä siihen osallistumiseen vaadita aikaisempaa kokemusta. Kuntokamppailussa kuntoa kohotetaan kamppailulajien innoittamilla harjoitteluilla, tehdään lihaskuntotreeniä ja hikoillaan paljon. Harjoitteita voidaan soveltaa kaikille sopivaksi eli tulethan rohkeasti mukaan. Kuntokamppailutunnit kuuluvat peruskurssin suorittaneiden jäsenten harjoittelumaksuun, mutta tunneille voi osallistua myös 10xkortilla tai kertamaksulla.

Sparritunnit

Sparritunneilla sparrataan ottelunomaisesti tai tehdään tehtävä sparria. Usein tunnin alussa saatetaan käydä jotakin tiettyä tekniikkaa läpi, jota pyritään käyttämään tulevassa sparrissa. Sparritunneilla voi nyrkkeillä ja potkunyrkkeillä ja tunneille voi osallistua peruskurssin jälkeen tai valmentajan kanssa erikseen sovitusti. Sparritunnit kuuluvat peruskurssin suorittaneiden jäsenten harjoittelumaksuun, mutta tunneille voi osallistua myös 10xkortilla tai kertamaksulla.

Tarvitset sparriin asianmukaisen vaatetuksen sekä seuraavat varusteet:
-Käsisiteet
-Kypärä
-Hanskat
-Hammassuojat
-Alasuojat
-Rintasuojat naisille
-Säärisuojat potkunyrkkeilijöille.

Spartacoren potkunyrkkeilyn vyötekniikkatunnit

Yhdessä Spartacoren kanssa, Spartacore Fighters ry järjestää vyötekniikkatunnit, joissa pääset hiomaan tekniikkasi huippukuntoon. Pienryhmässä on korkeintaan 10 henkilöä, joten saat varmasti yksilöllistä ohjausta ja kehityt nyrkkeilyssä tai potkunyrkkeilyssä. Tunnille on hyvä ilmoittautua etukäteen ja ilmoittautumisen yhteydessä voit jo kertoa, mitä tekniikkaa haluaisit hioa. Osallistujien toiveet kartoitetaan myös tunnin alussa. Vyötekniikkaa harjoitellaan kahden tunnin ajan ja se maksaa seuran jäsenille 5 € kerta ja seuran ulkopuolisille 25 €. Voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse osoitteeseen Info@spartacore.fi.

Nyrkkeily

Nyrkkeilytunnit ovat tulossa Spartacore Fighters ry:lle, mutta jos haluat heti päästä nyrkkeilyn makuun ja sinulla on kokemusta, voit osallistua sparritunneille.

Potkunyrkkeily-spartacore-fighters
Potkunyrkkeily Spartacore Fighters ry