Kesä alkoi mitalien merkeissä Spartacore Fightersille

Kesä alkoi mitalien merkeissä Spartacore Fightersille

26. Helsinki Openista kultaa

Vasta puolisen vuotta potkunyrkkeilyä harrastanut Markus Roti voitti 26. Helsinki Openissa ensimmäisen ottelunsa. Markus kohtasi Ayad Adamin (K1nvB -60kg) sekä Akseli Ruotasen (K1nvB -63,5kg). Ayad vei voiton kaksikon ottelusta, mutta Markus kamppaili tyylikkäästi tiensä voittoon kohdatessaan Akselin. Upeaa työtä! Markuksen valmennuksesta vastasi seitsenkertainen Suomen mestari, Korede Lawrence

Unkarin World Cupista hopeaa

Spartacore Fighters saavutti myös hopeaa ja pronssia Unkarissa järjestetystä potkunyrkkeilyn World Cupista 2-5.6.2022. Jenny Helin taisteli tiensä finaaliin ja hopeamitalille voittamalla Unkarilaisen Jorcsak Dorina Jutan. Tie päättyi finaalissa Serbialaisen rankin 2. naisen, Nevena Stefanovicin vietyä voiton.

Korede Lawrence ylsi myös mitalisijoitukselle Unkarissa. Kova ottelu Bulgarialaisen Panev Ivaylovin kanssa päätti matkan finaaliin ja Korede sijoittui kolmanneksi. Korede vastasi matkalla myös itsensä ja Jennyn valmennuksesta ja kulmatyöstä.

Tikkurilan salikisat toivat kultaa

Tikkurilan salikisoissa 21.5.2022 saavutettiin kultaa! Otto Merta taisteli upean ottelun ja voitti vauhdikkaan matsin hajaäänituomiolla. Samalla Otto toi Spartacore Fightersin ensimmäisen kultamitalin nyrkkeilystä! Myös Waltteri Manninen ja Korede Lawrence iskivät kehässä, mutta tällä kertaa voitto jäi saamatta.

Kiitos kaikille!

Kiitokset Harri Lehtilälle kulmatyöskentelystä kevätkaudella, kaikille salilla ohjauksessa ja muussa toiminnassa auttaneille sekä tietenkin kaikille jäsenillemme ja sponsoreille.

Ota yhteyttä

Tule sinäkin mukaan! Lue lisää meistä ja ole yhteydessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *