Tavoitteena: Koripallo kilpatasolle Mäntsälässä

Tavoitteena: Koripallo kilpatasolle Mäntsälässä

Spartacore Fighters ry tarjoaa nyt myös koripalloa. Toiminta alkaa eri-ikäisten harrastejoukkueiden muodossa.

Valmentamisesta vastaa Tanja Röyhkiö sekä muu Spartacore Fighters -valmennustiimi. SCF Koripallon päävalmentaja Tanja Röyhkiö on ollut koripallotoiminnassa mukana jo 27 vuotta. Hän aloitti harrastuksen 7-vuotiaana, pelaten aktiivisesti aina 1. divisioonassa saakka, jonka jälkeen myös valmennustyö tuli mukaan kuvioihin. Tanjan johdolla harrastajat ja tulevat kilpailijat oppivat lajin aina sen perustekniikoista pelitaktiikkaan.

-Tuntui todella hyvältä, kun minua pyydettiin Spartacore Fighters ry:n koripallon päävalmentajaksi. Koripallo ja lasten liikunta ovat olleet aina lähellä sydäntäni, kertoi Tanja Röyhkiö.

-Ensisijaisena tavoitteena on tuoda koripallo Mäntsälään kaiken ikäisille harrastajille. Kolmen vuoden tavoitteeksi on hyvä asettaa, että pärjättäisiin sarjatasolla eri ikäryhmissä, pohti Tanja.

-Valmentajuus merkitsee minulle esikuvana toimimista sekä vastuuta siitä, että harrastajat kehittyvät pelaajina ja saavat eväitä suurempienkin koripallo unelmien tavoitteluun, totesi Tanja heittäessään pallon koriin.

Lue lisää ja Ilmoittaudu mukaan lomakkeella osoitteessa: https://spartacore.fi/scf-koripallo/ tai paikan päällä. Seura vastaa mielellään kysymyksiinne infotilaisuudessa, sähköpostitse fighters@spartacore.fi tai puhelimitse +358 449 37 8624.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *